groeneveld-brillen-slide-zonnebrillen-4

Bij aanschaf van een zonnebril het tweede glas cadeau

Groeneveld Brillen & Contactlenzen heeft ook een ruime keuze aan zonnebrillen. Last van fel zonlicht of gewoon zin in een nieuwe zonnebril (of allebei)? Geen punt, bij ons vindt u diverse modellen van topmerken en nog aantrekkelijk geprijsd ook. Ook een zonnebril op sterkte behoort tot de mogelijkheden. Bij aanschaf van een zonnebril met glazen die meer dan 50% gekleurd zijn, ontvangt u van ons het tweede brillenglas cadeau!

Zonnebrillen actie bij Groeneveld

Wanneer u bij ons een nieuwe zonnebril aanschaft, betaalt u slechts voor één brillenglas en de andere krijgt u van ons cadeau! Deze actie is geldig voor alle soorten zonneglazen, zolang deze maar voor minimaal 50% gekleurd zijn. Het maakt dus niet uit of u kiest voor een bril met gepolariseerde glas, spiegelglazen, multifocale glazen, en ga zo maar door!

Zonneglazen op sterkte

De meeste betere monturen zijn ook geschikt voor correctieglazen in een kleur naar keuze. Standaard krijgt u gratis zonneglazen op eigen sterkte meegeleverd. Mocht u specifieke wensen hebben zoals multifocale, contrastverhogende, verdunde, polariserende of spiegelglazen, dan is dit vaak mogelijk tegen een zeer aantrekkelijke kleine meerprijs.

Kom langs in één van de winkels van Groeneveld Brillen & Contactlenzen en laat u informeren over de mogelijkheden en het belang van goede bescherming van uw ogen tegen de schadelijke straling van de zon, en uiteraard om onze zonnebrillen te passen!

Kom naar de winkel


Top