RG512 brillen

Tieners en jong-volwassenen kunnen hun hart ophalen met de brillen van RG512. Is uw zoon of dochter nog op zoek naar een eigen identiteit? De meisjes- en jongensbrillen van RG512 zijn de perfecte manier om deze zoektocht te doorstaan.

RG512 is een kinderbrillen merk speciaal voor kinderen die een stoere, goed uitziende bril willen dragen zonder pracht en praal. De meisjes- en jongensbrillen van RG512 zijn te onderscheiden door de verschillende logo's en codes die RG512 gebruikt in de monturen.

Young Adults

De dames- en herenbrillen uit de Young Adults collectie van RG512 zijn geïnspireerd op huidige thema's en dus uitermate geschikt voor zowel trendy als modieuze mannen en vrouwen. Schenkt u veel aandacht aan een subtiele bril, dan zijn de dames- en herenbrillen uit de RG512 Young Adults collectie echt iets voor u.

Juniors

Ook meisjes en jongens in de leeftijd van zes tot twaalf jaar zullen de RG512 brillencollectie interessant vinden. Voor deze jonge doelgroep heeft RG512 een modieuze meisjes- en jongensbrillen collectie in de stijlen zoals we deze gewend zijn van het merk. Kortom; een allesomvattende collectie voor jong en oud!

Naar de winkel
RG512-brillen_hoofd_staand-1


Top