groeneveld-brillen-slide-zonnebrillen-3

Voordelige zonnebrillen, ook op sterkte!

Groeneveld Brillen & Contactlenzen heeft ook een ruime keuze aan zonnebrillen. Last van fel zonlicht of gewoon zin in een nieuwe zonnebril (of allebei)? Geen punt, bij ons vindt u diverse modellen van topmerken en nog aantrekkelijk geprijsd ook. Een zonnebril op sterkte heeft u al vanaf 69 euro*!

Zonneglazen aanbieding

De meeste betere monturen zijn ook geschikt voor correctieglazen in een kleur naar keuze. U zoekt het glas uit dat u wilt, in de uitvoering die u nodig heeft. Kies voor enkelvoudige, multifocale, contrastverhogende, verdunde, polariserende of gespiegelde glazen, alles is mogelijk! Bij Groeneveld Brillen & Contactlenzen betaalt u slechts voor één brillenglas, het andere krijgt u cadeau!

25% korting op alle zonnebrillen

Tijdelijk ontvangt u 25% korting bij de aankoop van een nieuwe zonnebril. U heeft de keuze uit onze ruime collectie merkzonnebrillen. Daarbij is deze aanbieding te combineren met onze standaard zonneglazen op sterkte actie. Dubbel voordeel dus!

Kom langs in één van de winkels van Groeneveld Brillen & Contactlenzen en laat u informeren over de mogelijkheden en het belang van goede bescherming van uw ogen tegen de schadelijke straling van de zon, en uiteraard om onze zonnebrillen te passen!

*Het gaat hier om een indruk van onze prijzen. Vraag in de winkel altijd naar de mogelijkheden en de exacte prijs.

 


Lees meer over onze collecties


Top